Do oběhu se dostává nová šarže medoviny s číslem 0713 I. a 0713 II. (10713,20713)
Jedná se o medovinu s vysokým obsahem medovicových medů, které jim dodávají tmavou barvu a neopakovatelnou chuť.
Přejeme Vám dobrou chuť.
Pro Vaši firmu nebo organizaci vyrobíme zvláštní edici medoviny. Medovina bude mít etiketu Vámi dodanou nebo pro Vás etiketu navrhneme a dodáme. Zavolejte a informujte se na možnosti.
Jak se liší medovina a medové víno?
Obojí je výraz pro stejný alkoholický nápoj.
Medovina vzniká obdobným kvasným procesem jako révové víno. Tedy jedná se o medové víno. Zákon o medovině hovoří jako o takzvaném „tichém vínu“.
Rozhodně se nejedná o likér nebo lihovinu ochucenou medem. Medovina je...
Jak medovinu podávat?
Pro osvěžení vychlazenou na 12 °C s plátkem citrónu. V zimě pro zahřátí doporučujeme ohřát na cca 50 °C, přidat citrón a případně přidat koření do punče.
K osvěžení či příležitostnému popíjení je vhodná chlazená medovina. Nejlépe medovinu skladujte v chladničce a před pitím ji...
Jak medovinu skladovat?
Medovinu nefiltrovanou je potřeba skladovat do 12 °C. Filtrovanou medovinu (zbavenou kvasných kultur) můžeme skladovat při běžné pokojové teplotě 20 °C. Jen před podáváním doporučujeme vychladit na cca 12 °C.
Nefiltrovaná medovina obsahuje kvasné kultury, a proto je potřeba...
Přijedeme k Vám provést prezentaci v podobě stánkového prodeje. V nabídce máme prodej rozlévané horké medoviny (v chladných dnech) a jako novinku, ledovou medovinu (7°C) točenou, která osvěží zvláště v horkých letních dnech .
Byli jste u nás spokojeni? Chcete se s námi podělit o své zkušenosti? Chcete získat více informací? Schází Vám něco v naší nabídce? Neváhejte a napište nám. Vaše názory jsou cennými podněty k neustálému zlepšování našich služeb. Navíc jakákoliv pochvala od spokojeného zákazníka je nejlepší...
Spustili jsme novou internetovou prezentaci, na které najdete kromě obvyklého výčtu služeb i přehled aktualit. Budeme Vás informovat o probíhajících akcích nebo nových službách, které připravujeme.